Voor wie?

Iedereen is welkom bij erve ’n pier. Onze boerderij ligt in een landelijk agrarisch gebied . Het is  uw ideale startpunt voor verschillende activiteiten.

Wandelaars en natuur liefhebbers

Door de ideale ligging van erve ’n pier bent u snel in een bosrijke omgeving. Het is een gevarieerd landschap met bospaadjes , weilandweggetjes en heide grond. Onze locatie ligt op 4 kilometer afstand van het pieter pad. Het Marskramer pad ligt slechts 800 meter van onze boerderij. De wandel paden zijn duidelijk aangegeven door een netwerk van paaltjes.

Fietsers

Door de Holterberg zijn verschillende fietspaden aangelegd. De meeste fietspaden zijn geasfalteerd en breed aangelegd. Door de duidelijke fiets knoop punt route vind u altijd uw weg door het bos of de weilanden. Bent u recreatiefietser, mountainbiker(ATB) , wielrenner of toerfietser in de Holterberg kunt u naar hartenlust op de trappers.

Scootmobiel

De fietspaden in de Holterberg zijn goed begaanbaar voor mensen met een scootmobiel. Tevens is het bij Erve ’n pier mogelijk uw scootmobiel overdekt te stallen.

Ruiter en paard

U en uw paard kunnen genieten van een bosrijke omgeving. Het  gebied is voor het grootste gedeelte toegankelijk voor paarden. Er zijn zelfs in de Holterberg een aantal ruiterpaden aangelegd. Voor uw paard is een wiedegang mogelijk.

Motor rijders

De omgeving is voor motor rijders zeer geschikt om mooie toer tochten te maken. Of u nu op doorreis bent of voor meerdere dagen.